SG Armaturen

SG ARMATUREN

SG Armaturen etablerades 1990 och är ett helägt norskt företag med huvudkontor och centrallager i Lillesand. Härifrån exporterar vi till kunder över hela världen. SG Armaturen har en egen fabrik i södra Kina som sysselsätter ca. 250 personer. SG-Armaturen fokuserat sig på armaturer för både hem- och projektmarknaden.

DESIGN OCH KVALITET

Design, hög kvalitet, god funktion och konkurrenskraftiga priser är nyckelord för SG.

SG Armaturen har som filosofi att kunna erbjuda sina kunder ett riktigt brett urval av produkter med vidsträckta möjligheter att skapa en attraktiv och spännande ljussättning.

PRODUKT UTVECKLING OCH PRODUKTION

SG:s armaturer tas fram i och samarbete med internationellt erkända industriformgivare och utvecklas med fokus på enkel installation, funktionalitet och okomplicerad struktur. Vi satsar helhjärtat på en kontinuerlig produktutveckling för att åstadkomma ett komplett utbud av de allra bästa tekniska lösningarna.

SG armaturen är stolta över att kunna uppfylla samtliga villkor för såväl material av högsta kvalitet som för en adekvat återvinning.

I tillverkningsprocessen för både inomhus-och utomhusarmaturer, betonar SG användandet av högkvalitativa legeringar i alla material.

Produkterna går egenom en mycket strikt kvalitetskontroll och uppfyller gällande europeiska standarder och säkerhetsföreskrifter.

Produkter
12 36 72
Totalt 203 poster
Sida 1 av 6
1 2 3 4 5 6