Hem » Belysning » Downlights

Spotlight, Downlight

Upptäck vårt breda sortiment av spotlights och downlights. Här hittar du olika modeller från kända varumärken till bra priser. Downlights ger ett rum ett snyggt allmänt eller riktat ljus. De passar lika bra i privata hem, i till exempel vardagsrum, kök eller badrum, som i offentliga miljöer. De kan användas i stora utrymmen som i en lobby på ett hotell eller för att lysa upp ett mindre område till exempel som en skåpsbelysning i ett vitrinskåp. Med en downlight som du kan rikta kan du framhäva och lysa upp olika delar av rummet, få en bra arbetsbelysning eller ett fint stämningsljus. En inbyggd belysning ger en exklusiv känsla till rummet och med en dimmerfunktion till din inbyggda belysning kan du styra belysningen för att få helt rätt ljus vid varje tillfälle.

Downlights är helt enkelt spotlights som man fäller in i taket. Detta ger dig en stor valfrihet när du ska placera ut dina ljuskällor och du kan rikta ljuset i vilken riktning du önskar. Dessutom ger det rummet ett stilrent och snyggt utseende - inga lampor som sticker ut och hänger ner. Vid installationen av downlights är det viktigt att följa rådande rekommendationer om säkerhetsavstånd för att ljuskällan inte ska ligga för nära isolering och annat.

Hos Elot.se finns ett stort sortiment av downlights. De kommer i olika storlekar, färger och former. Välj den eller de som passar tillsammans med rummets övriga inredning. Alla våra produkter kommer från väletablerade tillverkare som levererar downlights med hög kvalité och till konkurrenskraftiga priser. Har du några frågor är du välkommen att ställa dem till vår support.

Läs mer
Undervarugrupper
Visa/dölj filter [laddar...]
Fabrikat:
 
Färg:  
Downlights:  
Inbyggnadsdjup:  
12 36 72
Produkter