Hem » Strömbrytare och vägguttag » Strömbrytare

 

 En strömbrytare används bland annat till lampor för att kunna tända och släcka dem. En strömbrytare, eller en strömställare som den också kallas, bryter och sluter den elektroniska kretsen. En lampknapp har alltså en praktisk funktion men den ska också passa in med rummets stil och inredning. Hos Elot.se finns ett stort sortiment av utanpåliggande och infällda strömbrytare med olika design och i olika former och storlekar som passar i privata hem och på hotell, kontor och företag. Här handlar du enkelt, snabbt och säkert!

Elot.se har samlat strömbrytare från flera olika varumärken för att du ska kunna hitta det du söker. Vi erbjuder strömbrytare där god funktionalitet går hand i hand med en snygg design. Våra produkter är noga utvalda och håller en hög kvalité till konkurrenskraftiga priser. Det finns flera olika typer av strömbrytare att välja mellan. Det finns till exempel både infällda och utanpåliggande strömbrytare. Det finns strömbrytare med vipptryckknappar, kontrollströmsställare och vidströmsställare. Det finns enkla och dubbla lysknappar och de kommer i olika former och utföranden. Välj den strömbrytare som passar dina behov och som passar för det ändamål den är tänkt till.

 

Hos Elot.se är det enkelt och säkert att handla. Vår kundtjänst finns till för dig när du behöver hjälp. Vi är redo att svara på dina frågor via e-post eller via telefon. Välj bland vårt breda utbud av produkter från etablerade leverantörer och få allt levererat med snabba leveranser. Här finns flera olika strömbrytare till ett bra pris, med en bra hållbarhet och med ett snyggt utseende.

 

Läs mer
Visa/dölj filter [laddar...]
Fabrikat:
 
Serie:  
Färg:  
Variant:
 
12 36 72
Produkter