Hem » Värme & Ventilation » Frostskydd

Frostskyddskablar 

Frostskydd är en bra investering och skyddar mot frostskador som kan uppstå om till exempel ett rör skulle frysa sönder. En frostskyddskabel ger värme och förhindrar frysning så att du slipper frusna rör och har tillgång till vatten också mitt i vintern när temperaturerna går ner under noll. De skyddar alla vattenledningar, alla kranar och avloppsrör mot kyla och frost och kan användas i till exempel bostäder, garage, sommarstugor, växthus, husvagnar och byggbaracker. En frostskyddskabel kan installeras både inuti och utanpå röret och ger ett bra frostskydd.

Hos Elot.se finns olika typer av frostskydd, allt från frostvakter till kablar som skyddar mot frosten. En frostvakt installeras för att automatiskt anpassa sin värmeavgivning till den aktuella temperaturen runt om. Den avger mer värme runt kallare partier, till exempel på de ställen där rören ligger mer ytligt. Förmågan att anpassa avgiven värme efter de faktiska förhållandena som råder gör frostvakten mycket energieffektiv. Med en termostat får du ett riktigt energibesparande frostskyddssystem som håller en jämn temperatur över tid.

Hos Elot.se handlar du tryggt och säkert med snabba leveranser. Vår kundtjänst finns till för dig. Här kan du ställa frågor via telefon eller via e-post. Vi arbetar med välkända leverantörer som tillhandahåller produkter med hög kvalité till bra priser. Förebygg med produkter som förebygger skador och läckage som kan uppstå när vattenledningar skadas eller sprängs av frost och kyla. För en rimlig investering får du ett bra skydd och riskerar inte att rören i till exempel en sommarstuga fryser sönder under vintern och orsakar vattenskador.

Läs mer
Visa/dölj filter [laddar...]
Fabrikat:
 
12 36 72
Produkter