Ebeco EB-Therm 400

Ebeco EB-Therm 400

Artikelnamn: Ebeco EB-Therm 400 Golvvärmetermostat
Artnr: 8581609
Lagerstatus: I lager

1 475,00
Ebeco EB-Therm 400

Beskrivning

Ebeco EB-Therm 400 är en nyhet från Ebeco. En modern och stilren golvvärmetermostat med touchdisplay i färg och med individuellt justerbara energisparprogrram. Ebeco EB-Therm 400 är utvecklad för att vara enkel att hantera och enkel att installera, den har ett lågt byggnadsdjup som underlättar för platsen till kablaget i dosan. Vid driftsättning finns det en tydlig och lättförståelig uppstartsguide.

Ebeco EB-Therm 400 är kompatibel med de flesta givarna på marknaden, detta underlättar vid till exempel ROT-renoveringar där man kanske vill ha kvar befintlig golvvärme men byta ut termostaten. Termostaten har en inbyggd nedräkningsfunktion som visar när golvvärmen kan startas efter färdigställande av golvet.

Energisparprogrammen kan justeras och både tid och temp kan ställas in individuellt. Golvvärmetermostaten har en timerfunktion som gör att du kan styra värmen i utrymmen och anläggningar som används mer sällan.

EB-Therm 400 gör det lätt att hålla koll på energiförbrukningen. Termostaten visar energiförbrukningen per år, månad, vecka eller dag på ett överskådligt sätt.
I förpackningen ingår: Front och ram anpassad för Schneider Exxact, front Elko Plus/RS och golvgivare 3m.

Specifikationer

Dokument

Dokument (0)

Video

Flik5